Leto máme už pred dverami a všetci sú zvedaví, aké počasie nás tento rok čaká. Hoci dlhodobé predpovede nie sú vždy úplne presné, meteorológovia už teraz predpovedajú, že celý náš kontinent zasiahnu horúčavy, ktoré by mohli dosiahnuť historické maximá! 

Rekordné teploty na Slovensku a ich riziká

Tohtoročná letná sezóná bude na Slovensku výnimočne horúca. Predpovede hlásia intenzívne horúčavy a sucho, ktoré zasiahnu nielen naše územie, ale aj mnohé ďalšie európske krajiny. Teploty budú v nadchádzajúcich mesiacoch naďalej stúpať a leto 2024 môže byť jedným z najteplejších v histórii. Takéto vysoké teploty však môžu ľahko viesť k prehriatiu organizmu a spôsobovať závraty, nevoľnosť, zrýchlený tep a v extrémnych prípadoch aj stratu vedomia. Udržiavať príjemnú teplotu v prostredí, v ktorom trávite väčšinu času, je preto teraz dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. A ako to dosiahnete?Kvalitná klimatizácia od VSEto vyrieši za vás. 

Ako si správne vybrať klimatizáciu?

Vzhľadom na očakávané horúčavy jeklimatizácianevyhnutnou súčasťou vybavenia každej domácnosti. Výber správnej klimatizačnej jednotky však závisí od viacerých faktorov. V prvom rade by ste mali vedieť čiastku, ktorú ste do vášho pohodlia a zdravia ochotní investovať. Nemenej dôležité je určiť si miestnosti, ktoré chcete v lete najviac chladiť a zvážiť pritom aj výkon, dizajn, hlučnosť či bezprievanovosť klimatizácie. Znie to trochu komplikovane? Nebojte, nebudete na to sami. Naši špecialisti vám kedykoľvek poradia spoľahlivú a výkonnú klimatizáciu, ktorá najlepšie vyhovie potrebám a podmienkam vášho domova. Stačí sa nám len ozvať.

Placeholder
Takto vybavené klimatizácie sú dnes dostupné pre každého aj na mesačné splátky.
Nezaháľajte, pozrite si naše klimatizácie a my vám zašleme nezáväznú cenovú ponuku.