V máji sme v priestoroch hotela Mountain View v rezorte AquaCity Poprad zorganizovali Energetický seminár VSE, na ktorom sme opäť privítali klientov s individuálnou obsluhou.Už 20 rokov tieto stretnutia slúžia ako skvelá platforma na zdieľanie najnovších trendov a poznatkov v oblasti energetiky, ako aj na budovanie pevných partnerstiev a vzájomnú inšpiráciu.

Odborné prezentácie a živá diskusia

Odborný program seminára priniesol prehľad kľúčových tém, ktoré v súčasnosti rezonujú v energetike. Diskutovalo sa o vývoji cien energií, trendoch v oblasti obnoviteľných zdrojov a energetickej efektívnosti. Zákazníci si vypočuli aj novinky z oblasti distribúcie elektriny i plynu.Nechýbala ani interaktívna prehliadka strojovne AquaCity Poprad s unikátnym tepelným čerpadlom, ktorú realizovala práve VSE.Zákazníci sa dozvedeli, aké energetické riešenia na mieru pre nich vieme navrhnúť a zrealizovať.
Okrem pútavého programu seminára si klienti pochvaľovali aj príjemnú atmosféru a možnosť neformálneho stretnutia s ostatnými účastníkmi.Práve aktívna diskusia a vzájomná výmena skúseností boli jedným z hlavných prínosov podujatia.
Ak vás témy zaujali, môžete si jednotlivé prezentácie teraz stiahnuť nawww.vse.sk/prezentacie.
Placeholder
Takto vybavené klimatizácie sú dnes dostupné pre každého aj na mesačné splátky.
Nezaháľajte, pozrite si naše klimatizácie a my vám zašleme nezáväznú cenovú ponuku.   

Fotogaléria